Kuvaajasi


Hetkiä, aitoja tunteita, kauniita maisemia

Valokuvaaja / Photographer

Kati Wihersaari


Olen 30-vuotias valokuvaaja, jonka kotipaikkana on Helsinki. Viimeisen vuosikymmenen aikana olen asunut vuoden verran Kanadassa, muuttanut pois Helsingistä asuakseni Turussa ja siirtynyt vielä sieltä Poriin. Nykyisin asun lähellä Helsingin keskustaa, luonnon helmassa. Asuntoa asuttaa mieheni lisäksi kaksi varsin vauhdikasta koiraa, jotka huolehtivat siitä että meillä ei ole koskaan tylsää.

Olen aloittanut jo kolmevuotiaana maalaamisen ja piirtämisen kuvataidetunneilla, joten näin hiukan vanhempana oli aika kehittää jotain uutta luovaa tekemistä päivätöiden rinnalle. Aikanaan mieheni esitteli minulle valokuvauksen saloja ja suostutteli kokeilemaan, sen jälkeen hurahdus lajiin onkin ollut päätähuimaavaa.

Hetket, aidot tunteet ja läheisyys ovat asioita joita haluan ikuistaa. Jokainen kuvattava ja kuvaus on ainutlaatuinen tilaisuus minulle tallentaa kuviin niitä tunteita ja hetkiä, jotka silloin vallitsevat. Olen enemmän kuin kiitollinen tästä ihanasta työstä jota saan tehdä. Lisäksi arvostan todella paljon sitä että asiakkaani luottavat minuun elämänsä tärkeinä hetkinä ja antavat minulle mahdollisuuden ikuistaa ne hetket myöhempää muistelua varten.

Kuvaajana olen helposti lähestyttävä ja minulle on tärkeää tehdä kuvauksesta asiakkaalle mukava kokemus. Kuvattavana sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin tulla paikalle ja kuunnella antamiani ohjeita. Minun tehtäväni on huolehtia kuvauksesta, ohjaamisesta ja onnistuneiden kuvien ottamisesta.