Elämän merkittävät hetket ansaitsevat ihanat ja ikimuistoiset kuvat

Hääkuvausten lisäksi teen myös rajoitetusti muotokuvauksia, kuten esimerkiksi ylioppilas- ja valmistujaiskuvauksia miljöössä. Miljöökuvaus toteutetaan asiakkaan valitsemassa miljöössä. Tämä voi hyvinkin olla jokin kuvattavalle merkityksellinen paikka. Minä autan toki mielelläni miljöön valitsemisessa. Hintaan vaikuttaa kuvattavien määrä, paikka ja aikataulu. Ota siis rohkeasti yhteyttä minuun ja kerro samalla toiveesi kuvauksesta, niin anna sinulle tarkemmat hintatiedot.

Kuvaukseen ei tarvitse valmistautua erityisemmin. Tärkeintä on että kuvattava tulee kuvaukseen avoimin mielin ja on valmiina kuuntelemaan ohjeitani. Minä huolehdin siitä että saan otettua kauniita kuvia, joissa korostetaan kuvattavan parhaita puolia.

Kuvaus sisältää yleensä esimerkiksi seuraavat asiat:
– Suunnittelupalaveri
– Kuvauksen suunnittelu
– Potrettikuvaus miljöössä
– Kuvien viimeistely

Pyrin toimittamaan kuvat noin 4 viikon kuluessa kuvausajankohdasta. Valikoin kuvista onnistuneet otokset, ja toimitan ne viimeisteltyinä korkearesoluutioisina JPG-kuvina. Halutessanne laitan kuvat lisäksi saataville vähintään 6 kk ajaksi salasanasuojattuun internetgalleriaan, josta ne ovat helposti ladattavissa. Kuvia saa käyttää vapaasti mm. Instagramissa, Facebookissa ja voitte tilata niistä kuvatuotteita haluamaltanne palveluntarjoajalta. Kuvien luovutuksesta kolmansille osapuolille ja kaupallisesta käytöstä on neuvoteltava erikseen.